Ce este Diamond Peel?


Tratamentul cu pulbere de diamant este o tehnică mecanică de exfoliere similară microdermabraziunii. Această procedură cosmetică non-invazivă elimină excesul de ulei, murdăria și celulele moarte de pe suprafața pielii. Se obține prin eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcătuit din celule moarte. Înlăturarea acestui strat aduce după sine o excelentă regenerare celulară și reechilibrarea fibrelor de elastină.Cum funcționează?

Această procedură este numită anume Diamond Peel, deoarece folosește o baghetă de diamant acoperită cu praf. Această baghetă este utilizată pentru a exfolia pielea, reducând pete și alte imperfecțiuni. Bagheta are vârfuri de diverse dimensiuni pentru a viza colțurile greu accesibile, cum ar fi zona din jurul nasului. Bagheta are, de asemenea, nivele variate de asprime pentru a putea fi adaptată la sensibilitatea pielii.

Ce trebuie să așteptați de la procedura DIAMOND PEEL?

Aceasta este o procedură non-invazivă, care acționează doar asupra straturilor superficiale ale pielii. Capătul de tratament este în formă de creion/baghetă. Se folosesc dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic, de unică folosință. Selectarea tipului de abraziune a dischetei se stabilește în funcție de tipul de piele, vârstă și în funcție de rezultatele urmărite.
Se adaptează pentru a permite accesul și tratarea unor zone mai delicate cum ar fi pliurile nasului, zonele de sub ochi, colțurile gurii.

În timpul procedurii s-ar putea să simțiți o senzație ușoară de aspirație vacuum, dar în afară de aceasta nu există nici o durere implicată în acest tratament, ba dimpotrivă – o senzație neașteptat de plăcută.

Înainte de ședința de microdermabraziune se curăță tenul cu atenție și cu produse profesionale. În cazul unui ten deshidratat, se aplică o cremă hidratantă.
O ședință care include pașii pregătitori: demachierea tenului, tonifierea, procesul în sine, aplicarea măștii adecvate tipului de ten, și aplicarea serului și a cremei de final durează până la 40-45 de minute.
Frecvența cu care se recomandă de a a apela la această procedură se stabilește individual, însă în mod cert pielea Dvs. se va simți mai bine chiar după primul tratament.

După tratament, se constată o accelerare a producerii de colagen și elastină prin presiunea negativă exercitată simultan cu forța abrazivă a dischetelor de diamant pentru a dubla eficiența exfolierii straturilor superficiale ale pielii.     

 

         Recomandat persoanelor cu:

 • -cearcăne;
  -piele uscată și deshidratată;
 • -linii fine și riduri;
 • -pori deschiși;
  -puncte negre;
 • -cicatrici postacneice;Avantajele:
 • -Tratamentul nu este dureros, este non-invaziv și nu necesită anesteziere;
 • -Poate fi repetat la intervale scurte;
 • -Tratament simplu și rapid. Nu necesită perioadă de recuperare;
 • -Rezultate vizibile IMEDIAT;

 

 • Rezultate:
 • -regenerare celulară și tisulară;
 • -accelerarea producerii de colagen și elastină…

Terapie

Lasă un răspuns

Salut!