Despre Specialist

Te salut!

Sunt Marina Branişte, doctor în medicină estetică, directorul cabinetului care îmi poartă numele. Dacă ai ajuns pe acest site, să ştii că eşti şi mai aproape să ne cunoaştem şi, de ce nu, să aduci un nou suflu tenului şi corpului tău.

Din anul 2007 sunt în serviciul medicinei estetice, oferind sănătate şi frumuseţe a mii de pacienţi. În fiecare zi mă conving că am ales drumul corect în viaţă. Chiar dacă sunt licenţiată în medicină de familie, domeniul în care activez acum a fost mai convingător şi m-a atras în universul său!

Nu ştiu dacă în dicţionare ar fi cuvintele potrivite pentru a descrie starea mea de spirit când văd pacienţii mei trataţi în urma vizitelor la cabinet! Sunt mai mult decât încântată. Încă de la prima consultaţie ofer spaţiu şi timp pentru ca ei să îmi povestească problema cu care se confruntă, ca mai apoi să găsim soluţii optime. Dacă e imperativ, fac o redirecţionare către alţi specialişti în medicină pentru anumite investigaţii sau consultaţii. Trebuie să recunosc, e amprenta studiilor de la medicină generală!

Unul dintre ingredientele secretului muncii mele este pasiunea pentru ea. Am multiplicat-o şi în studiul nutriţiei, prin înscrierea la un curs internaţional de profil. Şi a fost de bun augur. Mi-am consolidat cunoştinţele, dar şi am aflat noutăţile din domeniu.

Şi asta nu e tot! Am încheiat cu brio modulul de la Şcoala Internaţională Anti-Age Expert. Este o ramură mai tânără a medicinei estetice, însă foarte promiţătoare. Nu mă opresc aici. Continui să învăţ şi să dezvolt abilităţile în domeniile îmbrăţişate pentru a oferi pacienţilor mele cele mai bune servicii pe care le merită.

Abia aştept să ne cunoaştem şi să oferim o nouă şansă sănătăţii tale!

Certificate şi Acreditări

2007

Certificat nr.019 “Masaj curativ – profilactic pentru copii și adulți”

2010

Diploma de Medic Generalist

2011

Diploma Internațională de Doctor în Medicina Estetică

2013

Licența în Medicina de Familie

2014

Diplomă în Mezoterapie și Biorevitalizare

2016

Diplomă Internațională de Tehnician Nutriționist

2018

Școala Internațională ANTI-AGE EXPERT

“Vin sa apreciez cu nota cea mai inalta serviciile prestatede catre Marina Braniste! Am apelat la ea pentru ajutor in anumite proceduri si am ramasa nespus de multumita!”

Doina Mandraburca Zaporojan

“Abordare profesională, produse de calitate înaltă!!! Vă mulțumesc mult Dna Doctor Marina Braniște.”

Rodica Grigoriev

“Va mulțumesc enorm Marina Braniște, sunteți o profesionistă în domeniu.Tenul meu de pe zi pe zi devine mai curat si mai luminos,rezultat mult dorit.Recomand cu cea mai mare incredere.Mai revin cu drag la Dvs.”

Nina Botnaru

“Nu am mai scris recenzii pina acum, dar starea mea de bine după proceduri și doza de energie primită, îmi spune sa ma împart cu experiența mea frumoasa. A fost cea mai plăcută vizita la cosmetolog, unde și un pic de durere îți provoacă satisfacție. Se simte profesionalismul, dedicatia și iubirea fata de profesie…”

Doina Burlescu

“Марина, вы молодец! От каждого посещения получаю не только удовольствие, но и пользу, как эстетическую, так и просветительскую (много нового с вами узнала). Приятно пользоваться услугами такого высококвалифицированного специалиста. Спасибо!”

Elina Balabanova

“O atmosferă caldă și plăcută, un specialist în domeniu, produse de calitate și o cafea mega gustoasă – rețeta perfectă pentru o seară frumoasă. Unde mai pui că, după procedurile respective, chiar ești mai frumoasă. O să revin cu mare drag aici.”

Alexandrina Slobozian
Salut!