Iată care sunt principalele beneficii ale terapiei cu ventuze


Una din cele mai populare și eficiente servicii de terapie corporală, realizată mai ales în perioada rece a anului, este terapia cu ventuze. Beneficiile sale depășesc informațiile pe care le deținem, rezultatele sunt unele uimitoare, iar de această procedură se pot bucura atât femeile, cât și bărbații!

1.Ameliorează sau tratează durerile de spate

Durerile reumatismale, a celor de spate, care apar în urma unui efort fizic prea mare, dar și a celor articulare pot fi tratate prin terapia cu ventuze. Poziționate corect, ventuzele ajută la îmbunătățirea circulației sangvine din zona dureroasă, la reducerea inflamației și la relaxarea mușchilor, astfel încât supărătoarele dureri dispar.

Atunci când pe corp se aplica ventuzele, se formează la nivelul pielii un vid sau un semivid. Căldura emanată în interiorul ventuzei are efect benefic și ajută la ameliorarea durerilor.

2. Benefic in tratarea răcelilor sau a patologiilor cronice pulmonare

Datorită mecanismului de acțiune ce îmbunătățește microcirculația și circulația limfatică, are loc un efect decongestiv prin reducerea inflamației cu fortificarea sistemului imunitar.

3. Accelerează eliminarea toxinelor

Tratamentul cu ventuze mai este recomandat și pentru a grăbi eliminarea toxinelor din organism. Aplicarea ventuzelor acționează direct asupra țesuturilor, ajutând astfel la reducerea depozitelor de grăsime, respectiv la eliminarea toxinelor din organism.

În plus, prin plimbarea ventuzei pe corp (fără ca aerul să iasă din ea), după ce a fost fixată, majoritatea grupelor de mușchi sunt masate, ceea ce ajută la tratarea bolilor musculare.

4. Foarte eficient în tratamentele anticelulitice

Pentru că terapia cu ventuze stimulează circulația sangvină locală, poate fi folosită cu succes și în eliminarea celulelor adipoase și la netezirea țesutului adipos de sub piele. Efectul este de câteva ori mai puternic în comparație cu un masaj obișnuit, anticelulitic.

5. Remediu perfect pentru perioadele stresante!

O procedură foarte benefică pentru reducerea tensiunii musculare, în cazul perioadelor de stres sau program încărcat profesional. Atunci când nivelul de stres atinge cote maxime, când tensiunea musculară se lasă simțită sau când simțiți că corpul Dvs. are nevoie de o detoxifiere bine meritată, efectuată corect, medical, profesional și de un specialist acreditat în domeniu – Terapia cu Ventuze este soluția cea mai bună!

Ne bucură faptul că și bărbații aleg terapiile potrivite stilului lor de viață încărcat la birou sau în activitatea lor profesională. Astfel, recent Lorand Soares s-a bucurat de un tratament cu ventuze la Cabinetul Cosmetologic Marinei Braniște!

Loran Soares Szasz – unul dintre cei mai apreciați experți în creșterea accelerată a firmelor din România, autorul mai multor cărți despre dezvoltarea afacerilor, susține seminarii, cursuri de antreprenoriat și vânzări în România, Moldova și străinătate.

Terapie

Lasă un răspuns