Mezoterapia cu ajutorul ”Dermapen” – terapia frumuseții și sănătății pentru ten, corp și scalp


Astăzi medicina este una dintre cele mai evoluate  domenii științifice, care ne fac să rezolvăm problemele de sănătate și frumusețe sau să le ameliorăm. Astăzi o să vă vorbim despre mezoterapia  cu ajutorul ”Dermapen”, un instrument inovativ utilizat de specialiștii esteticieni la nivel mondial. Însă înainte de a-ți povesti care sunt beneficiile și ce probleme poate să îți rezolve, vreau să știi ce înseamnă mezoterapia.

Mezoterapia este un tratament medical dermatocosmetic ce presupune injectarea unor amestecuri de substanțe farmaceutice, vitamine, minerale active la nivelul mezodermului, unde se desfășoară cele mai importante procese biologice ale pielii.

Substanțele folosite în cadrul terapie sunt întroduse local în cantitate mică cu ajutorul unor  ace foarte subțiri sau cu ajutorul unor aparate. Să nu ai motiv de frică, terapia este minim invazivă și foarte puțin dureroasă în cazul injectării locale și total inofensivă  în cazul folosirii aparatelor și anume Dermapen.

Dermapen a obținut premiul pentru cel mai bun dispozitiv medical de întreținere a pielii în cadrul ,,The Aestetic Show,, . Poți să ai încredere în acest instrument, care are un impact fantastic asupra tenului, corpului și scalpului.

Mezoterapia cu Dermapen are efecte anti-îmbătrânire la nivelul pielii, tonifiere, lifting şi reîntinerirea pielii, reduce cicatricile post acneice şi post operatorii atrofice, ameliorează ridurile şi liniile fine, micşorează porii dilatați, ameliorează vergeturile, tratează alopecia.

La nivelul feței ne ajută să hidratatăm, să ridicăm tonusul pielii, să reducem ridurile de mimică, îngustarea poriilor, strălucire în cazul petelor hiperpigmentare. La nivelul scalpului: reducem căderea părului, tratăm alopecia. Iar la corp tratarea celulitei și a vergeturilor.

Tratamentul nu este dureros, iar procedura de mezoterapie durează 30 – 45 minute și nu necesită recuperare. Efectele apar în funcție de tipul constituțional al fiecarui pacient. În medie primele îmbunătățiri pe care le observă pacientul apar la 2-3 ședințe de mezoterapie. În general este nevoie de 4- 6 ședințe pentru  a observa un efect evident. În funcție de care metodă alegem, putem recurge la această procedură o dată în săptămână, o dată  la două săptămâni sau o dată în lună.

Recomandăm această procedură de la vârsta de 25 ani, dar după indicații.

Contraindicații: Afecțiuni cronice ale pielii, infecții localizate, la diabetici, pacienți care se află la tratament anticoagulant, femeile însăcinate.

Cunosc de mult timp mezoterapia cu ace, dar de ceva timp am cunosc o metodă de ultimă generație care îmi oferă posibilitatea de a lucra relaxant, pacientul primind satisfacție de la procedură. Recomand mezoterapia cu Dermapen, deoarece este fără riscuri, complicații minime, perioadă de vindecare scurtă,  fără cicatrici, durerea minimă și eficiență.

Fiți frumoși, dragi femei și bărbați!

Cu drag,

Marina Braniște

,,Doctorul tău în menținerea sănătății și frumuseții,,

Terapie

Leave a Reply

Salut!