Microneedling


Tratament pentru sinteza naturală de colagen și elastină

Ce este terapia  cu inducție de colagen ?

Este o procedură minim invazivă de rejuvenare care folosește un sistem automat de ,,ștampilare,,  la nivelul pielii cu ajutorul unor ace foarte fine. Fiecare intepatură declansează în organism o recație naturală de a a produce colagen și elastină în cantități mult mai mari. De asemenea, Dermapen creează micro- canale ce permit pătrunderea în profunzime a substanțelor active aplicate în timpul tratamentului, sporind efectul tratatamentului.

În ce constă procedura ?

Un capat de unică folosință ce conține 12 microace este atașat la dispozitivul Dermapen. Esteticianul aplică pe față un strat subsțire de gel și selectează profunzimea cu care se va lucra în funcție de tratamentul și de zona ce urmează să fie  lucrată. Apoi se aplică dispozitivul pe piele și este plimbat pe toată suprafața zonei tratate. În funcție de sensibilitatea diverselor zone, viteza și profunzimea pot fi ajustate.

Cum se simte ?

Senzația asociată cu Dermapen este similară cu nisipul frecat de pietre.

Cât de des se face ?

2- 3 tratamente la o distanță de 4- 6 săptămâni. Pentru pacienții cu riduri adânci, fotoîmbătrânire avansată, vergeturi sau cicatrici post –acne,  se recomandă o cură de 6 – 8 ședințe la o distanță de 6 săptămâni.

Durata tratamentului ?

40 min

Indicații ?

  • Ridurile fine și liniile de expresie
  • Depigmentare
  • Cicatrici post – acneice
  • Ten tern, fără strălucire
  • Tenul lipsit de fermitate și elasticitate
  • Îmbătrânirea prematură
  • Vergeturi și celulita

Zone tratate : față,  gât, decolteu, mâini, brațe, spate, picioare, abdomen.

Ți-ai dori o consultație GRATUITĂ? Sună ACUM la 0695 12 306.

Noutati

Leave a Reply

Salut!