O dată la 28 de zile pielea ta are nevoie de tratamentul de curățare cu ultrasunete! (Opinia specialistului)


Observi că periodic tenul tău devine acneic, iar situația se poate agrava din cauza unei demachieri incorecte și mai cu seamă din cauza îngrijrii, pe care amâni să ți-o organizezi în salonul unui medic estetician? Află că e nevoie să îți faci program cel puțin o dată pe lună, pentru a fi sigur(ă) că tenul tău este sută la sută curat și hidratat, altfel nu te mai poți plânge cu problemele pe care le ai. Astăzi afli de ce trebuie să recurgi lunar la tratamentul cu ultrasunete și care sunt beneficiile.

Peeling-ul cu ultrasunete este o procedură non – invazivă  și un proces non- abraziv de exfoliere a pielii. Acesta utilizează undele de ultrasunete într-un proces care sterilizează, exfoliază și purifică tenul, îndepărtează excesul de sebum și celulele moarte ale pielii. Nu poate fi înlocuită cu altă procedură, pentru că este o completare la celelalte etape din tratament. Poți fi liniștit(ă), este un proces complent non – iritant.

Orice procedură este gândită pentru a rezolva anumite probleme, de aceea peeling-ul cu ultrasunete este, în primul rând, un tratament de întreținere a tenului în orice anotimp, dar în special vara, deoarece glandele sebacee secretă sebum în cantități mai mari.

Pentru a te convinge că este o procedură eficientă, află care sunt beneficiile:

  • Curăță profund pielea, îndepărtează excesul de sebum și alte impurități de pe față, gât și decolteu.
  • Este un efect de lifting și oferă fermitate pielii.
  • Are efect mecanic, relaxează și purifică prin micro-masaj.
  • Îmbunătățește considerabil eficiența procedurilor cosmetice aplicate.
  • Oferă luminozitate tenului.
  • Este un exfoliant neagresiv.

Dacă te întrebi care sunt contraindicațiile, atunci află că e interzis pentru persoanele cu tenul cu inflamații cutanate, boli de piele, boli cardiace grave, epilepsie, spasmofilie.

Terapie

Leave a Reply

Salut!