O nouă descoperire la Cabinetul de Estetică Medicală “Marina Braniște” în materie de produse de tratament!


De cât timp lucrezi cu marca Zein Obagi Zo Skin?

Am făcut cunoștință în vara anului 2017, după care am fost invitată la primul seminar în luna octombrie 2017, apoi a urmat al doilea seminar în noiembrie, al 3-lea seminar în februarie 2018, al 4-lea în mai 2018, al 5-lea în octombrie 2018… Am reușit să înțeleg cum funcționează acest brand.

De ce ai optat anume pentru această marcă?

Din 2010 am fost preocupată de problemele de sănătate și estetică pe care le întâlnesc pacienții mei ca: acneea, pigmentația, riduri de expresie accentuate, lipsa fermității și altele. De aici a pornit căutarea soluțiilor. Atunci când am văzut rezultatele prezentate în urma tratamentelor cu această serie am înțeles că am găsit ceea ce am căutat de ani buni.

Am optat pentru aceste produse și le-am adus la cabinet, pentru că mereu am oferit și voi oferi în continuare rezultate pacienților mei. Am găsit soluțiile potrivite pentru problemele menționate mai sus.

Pe lângă această gamă medicală din SUA, în cabinet lucrez cu produse profesioniste din Spania, Italia, Franța, Luxemburg.

 

Cu ce întrebări referitor la aceste produse te-ai ciocnit cel mai des din partea clienților?

De la început am avut parte de încrederea pacienților. Prima lor întrebare  suna așa „Cât costă?”, „Mă vor ajuta în timp?”, „Sigur sunt bune?”, „Nu voi face dependență de ele?”, „Nu sunt hormoni?”.

Acum când cunosc mai multe persoane întrebările pe care le primesc de la urmăritorii pe rețelele de socializare sunt dacă își merită investiția sau nu.

 

Ai fost si la seminare internationale organizate chiar de Zein Obagi, ce ne poti spune despre acest moment? Ce te-a impresionat?

În luna octombrie-noiembrie 2018 am fost la un Congres Internațional Mediterranean Summit Expert BASH CATANIA (Italia), acolo unde am întâlnit doctori din toate colțurile lumii, care folosesc această gamă medicală în clinicile pe care le dețin. Rezultatele lor m-au făcut încă o dată să înțeleg că ceea ce am ales este ceva unic pentru pacienții mei, un sentiment de liniște și de încredere profesională, dacă vreți.

Întorcându-mă acasă am realizat că pacienții din Republica Moldova beneficiază de tratamente de cea mai bună calitate și sănătatea pielii este realizată cu acordul dintre medic-pacient.

Produse

Lasă un răspuns