Produse pentru îngrijire la domiciliu

În 10 ani de experiență și în urma multor consultații, am întâlnit un șir de persoane, care se autotratează. În majoritatea cazurilor persoanele optează pentru produse cosmetice achiziționate din comerț, de pe internet sau din farmacii. Din păcate aceste alegeri nu sunt făcute în urma consultației la medic estetist sau dermatolog și ajung să aibă un impact negativ asupra pielii, pentru că pur și simplu nu sunt potrivite tipului de ten. Ca rezultat apare o profundă dezamăgire a clientului, iar precum știm, lipsa rezultatelor bune și banii cheltuiți în zadar duc la o descurajare și la o renunțare în a aplica altceva. În urma acestor discuții am decis să ofer pacienților, pe lângă servicii de calitate, și produse cosmetice de îngrjire la domiciliu, cunoscute la nivel internațional și mondial. Aceste produse sunt testate, certificate, și elaborate cu tehnologii de ultimă generație, care oferă sănătate și frumusețe pielii. Deci oferă rezultatele dorite!

Acest lucru se realizează doar după ce pacientul este consultat la cabinet. De asemenea sunt importante tratamentele sau îngrijirea care urmează pe parcurs. Din acest motiv, mizez pentru mentenanța unei relații medic-pacient, ceea ce permite monitorizarea corectă de aplicare, alegere în funcție de anotimp, în funcție de schimbările fiziologice (sarcină, dereglari hormonale), monitorizarea rezultatelor și confortul pacientului. De asemenea aceste game de produse profesionale sunt prezente în cabinet. Cu ele se efectuează atât procedurile de relaxare, cât și cele de tratament.

 

  1. ZO SKIN HEALTH by ZEIN OBAGI (SUA)    Acestea sunt produsele care au devenit cele mai recunoscute în rândul medicilor dermatologi din întreaga lume.

Doctorul Zein Obagi, expertul-dermatolog cu renume mondial pentru sănătatea pielii susține: exista trei principii pentru restabilirea stării de sănătate a pielii:

– Corectarea (Îmbunătățirea epidermei)

– Stimularea (Îmbunătățirea dermei)

– Albirea și uniformizarea (eliminarea problemelor de pigmentație)

Pentru mai multe detalii accesați www.zoskinhealth.com

 

  1. CASMARA (Spania)

Această gama profesională este prezentă de peste 45 ani pe piata internațională. Oferă o varietate de tratamente de relaxare atât în cabinet, cât și la domiciliu. Casmara este recunoscută prin unicitatea măștilor alginate peel-off, pentru care se folosesc ingrediente naturale cu certificare ECOCERT.

Mai multe detalii www.casmara.com

 

  1. CAPRI BEAUTY LINE (Italia)

Gama profesională italiană Capri Beauty Line este prezentă pe piața internațională, de peste 25 ani.  Aceasta oferă tratamente pentru centre europene de estetică, spa și saloane de frumusețe. De asemenea oferă o varietate de produse de îngrjirea la domiciliu.

Mai multe detalii pot fi accesate pe www.capribeautyline.com

 

  1. PLURYAL (Luxemburg)

Gama profesionala este specializată în tratamentele de mezoterapie și biorevitalizare. De asemenea oferă o varietate de produse pentru îngrijirea la domiciliu.

Detalii accesati www.pluryal.com

 

  1. COLORESCIENCE (SUA)

În cabinetul de medicină estetică Marina Braniște, veți găsi și cosmetica decorativă. Aceasta este creată pe bază de minerale și ingredinte ce oferă prospețime și frumusețe unui ten sănătos.

Detalii pe www.colorescience.com

Salut!