Tratament de curățare a spatelui cu microdermabraziune

Tratamentul cu microdermabraziune este o tehnică de exfoliere mecanică combinată cu aspirare vacuum. Această procedură cosmetică non-invazivă elimină excesul de grăsime și celule moarte de pe suprafața pielii. Este un tratament plăcut, relaxant, eficient, recunoscut în cosmetologie ca una din cele mai eficiente metode de curățare, reîmprospătare a pielii spatelui.

Fazele tratamentului:

Faza 1. Demachierea

Faza 2. Exfolierea

Exfolierea cu un exfoliant revigorant sub formă de gel spumant care îndepărtează excesul de sebum şi impurităţile, lăsând pielea catifelată, revigorantă şi curată.

Faza 3. Extracții (curățarea mecanică)

Extracții se fac la necesitate. Dacă este nevoie se extrag comedoanele închise, deschise(punctele negre), miliumurile (punctele albe).

Faza 4. Masca

Mască medicamentoasă cu acțiune profundă asupra porilor, pentru tratarea pielii seboreice sau acneice. Această mască absoarbe grăsimile de suprafață, îndepărtează celulele moarte ale pielii și elimină impuritățile și detritusul ce pot bloca porii.

Faza 5. Tonifierea

Tonerul optimizează pătrunderea tratamentelor terapeutice în profunzime, prin îndepărtarea impurităţilor şi echilibrarea PH-ului pielii.

Faza 6. Crema

Crema reparatoare furnizează protecţie antioxidantă pentru a combate deteriorarea radicalilor liberi şi depigmentarea în timp ce se restabilește funcţiile pielii.

Durata – 1h 30 minute,

Preț – de la 650 lei

Salut!