Tratament facial nutritiv

Tratamentul profesional și personalizat este unul monodozal, de energizare, combinat cu beneficiile oferite de mască nutritivă cu retinol, caviar sau masca facial plastifiantă algae peel-off vitamin C, mărar, ce stimulează sinteza de colagen, crescând elasticitatea pielii. Este recomandat pentru pielea foarte uscată și ca procedură de reîntinerire. Reactivează metabilismul celular, stimulează energizarea pielii, are acțiune nutritivă și anti-aging.

Fazele tratamentului:

Faza 1. Demachierea

Elimină stratul de keratină, sporește îndepărtarea celulelor moarte, de la suprafața feței, favorizează absorbția ingredientelor active ale fazelor ulterioare.

Faza 2. Serum

Stimulează producția de colagen, datorită conținutului ridicat de vitamin C și aminoacizi. Rezultatele vizibile sunt: elasticitate crescută și turgorul pielii.

Faza 3.  Serum

Serul energizant și anti-îmbătrânire cu coenzima Q -10, creatină, collagen marin și acid hyaluronic.

Faza 4. Crema

Faza hrănitoare și energizantă cu textură îmbogățită cu coenzima Q-10, creatină, siliciu organic, vitamin C și ulei de avocado.

Faza 5. Masca

Masca facială cu extracte de alge marine, mărar și vitamin C, are efect de stimulare și anti-rid. Oferă fermitate, luminozitate, calmează, tonifică și redensifică pielea cu un efect de răcire intensă.

Faza 6. Crema

Emulsie lichidă nutritivă pe bază de coenzima Q-10 și creatină.

Rezultate:

Energizare, elasticitate și fermitate. Pielea își recapătă vitalitatea, hidratarea și aspectul de tinerețe.
Formula unisex pentru tenurile mature și exigente.

Durata – 1h 30 minute,

Preț – de la 650 lei

Salut!