Tratament facial pentru luminozitate

Tratament profesional și personalizat este unul monodozal, recomandat pentru înălbire și luminozitatea tenului, combinat cu beneficiile oferite de masca facială de înaltă tehnologie cu melanostatine. Oferă o piele uniformă, luminoasă, curată, radiantă și fără pete. Recomandat pentru ten hiperpigmentat.

Tratament professional personalizat, monodozal, pentru înălbirea și luminozitatea tenului.

Fazele tratamentului:

Faza 1. Demachierea

Faza 2. Serum

Serul anti-rid foarte concentrat conține ingrediente active avangardiste, cum ar fi arlatone dioic DCA, tanagrat și belides.

Faza 3.  Serum

Serul de înălbire cu proprietăți de regenerare și restabilire a culorii pielii oferă o hidratare intensă.

Faza 4. Crema

Crema/gel de regenerare pe bază de skinergium, belides, mucus de melc și aqualance oferă luminozitate.

Faza 5. Masca

Masca cu efecte de luminozitate și înălbire conține melanostatine, peptide iluminatoare/înălbitoare care împiedică supraproducția melaninei. Formula conține extracte de alge marine și făină de orez brun, un ingredient tradițional japonez, folosit pentru deschiderea culorii pielii. Reafirmantă, calmează și tonifică pielea, are un efect de răcire intensă.

Faza 6. Crema

Crema hrănitoare cu o textură bogată, dublă acțiune: restaurare și protecție. Reface pielea care a fost deteriorată și previne efectele nocive ale radiațiilor solare, cu factor de protecție SPF 50.

Rezultate:

În 2 săptămâni pielea este vizibil mai radiantă. În 8 săptămâni fața va arăta perfect tonifiată. Petele sunt diminuate. O piele radiantă cu aspect mai tânăr.
Formulă unisex, potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea cu pete localizate și/sau difuze.

Durata – 1h 30 minute,

Preț – de la 750 lei

Salut!